Izolatii si decoratii cu sistemul SATE. - Reforme Rustice, Decorații Reabilitări fațade

Decorații Reabilitări Rustice

Du-te la conținut

Izolatii si decoratii cu sistemul SATE.


  • Izolarea unei locuințe din exterior cu un sistem SATE, atât în ​​construcții noi, cât și în reabilitare, este mai eficientă decât izolarea în interior.
  • Principalul avantaj al acestui sistem este că întreaga plic de clădire este izolată, eliminând podurile termice, protejând structura carcasei de variația temperaturilor exterioare și interioare, generând astfel o cerere de energie mai mică , fără a reduce suprafața utilă a clădirii sau casei intervenind în exterior.
  • Potrivit pentru mai multe finisaje de suprafață
  • Decoratii Reabilitari Rustice S.R.L. nu are limite, deoarece oferă o mare varietate de finisaje care includ tencuieli, furniruri ceramice și piatră reprodusă.
Fațada SATE
  • Economisirea de energie, astăzi reprezintă unul dintre cele mai importante obiective care apar atât în ​​proiectarea de clădiri noi, cât și în reabilitarea clădirilor existente.
  • Acest obiectiv a motivat dezvoltarea diferitelor soluții de izolare termică pentru exterior, sistemul SATE este una dintre soluțiile obișnuite. Soluția SATE cu panouri din polistiren expandat (SATE-EPS)
  • Este soluția care constă în fixarea unui panou izolant pe fațadă, în acest caz din polistiren expandat, prin intermediul unui mortar adeziv și folosirea ancorajului mecanic. Ulterior, panoul termoizolant este acoperit cu un mortar întărit cu o plasă, care în majoritatea cazurilor acest mortar este același ca cel utilizat pentru fixarea panourilor și, odată întărit acest strat de acoperire, se realizează un finisaj. decorativ, folosind în general un mortar acrilic sau mortar tixotropic pentru reproducerea pietrelor sau cărămizilor rustice.
  • Pe lângă faptul că asigură izolație fațadei, acest sistem este impermeabil și respirabil.
....Intoarcete la Fațade
                  sau
          ......mergi la  Galeria
Înapoi la cuprins