Decoratii exterioare - Reforme Rustice, Decorații Reabilitări fațade

Decorații Reabilitări Rustice

Du-te la conținut

Decoratii exterioare

  • Știți cu adevărat ce este o acoperire? Crezi că ai putea folosi această tehnică pentru a îmbunătăți designul în casa ta?
  • Învelișurile ar putea părea doar un simplu capriciu pentru unii, dar, dimpotrivă, funcția lor este atât de importantă încât nu poate fi subestimată. Din același motiv vă sfătuiesc să vă bazați pe un expert în domeniu pentru a vă ghida în funcție de cazul dvs. particular.
  • În funcție de locul în care se aplică acoperirile, fie în spații interioare sau exterioare, materialele utilizate pot fi foarte diverse. Utilizarea acoperirilor nu se limitează numai la pereți, ci poate fi folosită și pe tavane și pe podele.
  • Căptușeala fațadelor trebuie întotdeauna considerată o parte importantă a decorației casei, întrucât de obicei servește o dublă funcție.
  • Prima este doar estetică, în timp ce a doua funcție este aceea de a oferi o protecție mai mare pereților, în special în acele zone care sunt de obicei mai vulnerabile la deteriorare în timp (colțurile interioare și pereții exteriori în general, de exemplu).
  • Tehnic, Decoratii Reabilitari Rustice S.R.L. este pregătit și are o experiență dovedită în realizarea tuturor tipurilor de soluții pentru fațade, mortar de ciment, fațade ventilate, mortare tixotropice, mortare rezistente la apă, mortare monocapa, vopsele silicate, caravista, etc ...
Fațada Milagro
....Intoarcete la Fațade
                  sau
          ......mergi la  Galeria
Înapoi la cuprins